Samsung Galaxy S7 Edge hoesjes

Samsung Galaxy S7 Edge hoesjes? Het grootste en voordeligste aanbod bij Hoes.be. ✓ Gratis verzending ✓ Webshop Keurmerk ✓ Snelle levering.
Lees meer

Samsung Galaxy S7 Edge hoesjes? Het grootste en voordeligste aanbod bij Hoes.be. ✓ Gratis verzending ✓ Webshop Keurmerk ✓ Snelle levering.

Aanschaf van een Samsung Galaxy S7 Edge hoesje

De Samsung Galaxy S7 Edge is een van de nieuwste toestellen van Samsung en het is zeker handig dit nieuwe toestel te beschermen met een Samsung Galaxy S7 Edge hoesje. Op onze website beschikken wij over verschillende Samsung Galaxy S7 Edge hoesjes, die zeker zorgen voor wat extra bescherming voor deze schitterende telefoon. Wilt u meer info over de telefoon of over de bestelling van een Samsung Galaxy S7 Edge telefoonhoesje, lees dan zeker verder!

Bijzonder design en fijne functies

De Samsung Galaxy S7 Edge is voor een groot deel hetzelfde als de normale Samsung Galaxy S7, maar kenmerkt zich met een groot verschil: een gebogen schermrand. Deze specificatie is al eerder gezien bij de Samsung Galaxy S6 Edge en keert nu weer terug in een nieuwer model. De gebogen schermrand is een leuk kenmerk, aangezien op deze schermrand nu verschillende notificaties, nieuwsberichten en favoriete contacten kunnen verschijnen. Daarnaast heeft de Samsung Galaxy S7 Edge nog meer fijne functies, die wij hieronder kort zullen omschrijven. De aanschaf van een Samsung Galaxy S7 Edge hoesje wordt zeker aangeraden.

  • Zoals al eerder genoemd de zogeheten gebogen Edge-schermrand 
  • Een grote accu met een capaciteit van 3600 mAh 
  • Een 5,5 inch-scherm, die net iets groter is dan het normale model 
  • Een 5 megapixel-frontcamera, zo kun je selfies van goede kwaliteit maken 
  • Metalen behuizing die bescherming biedt tegen stof- en waterschade 

De Samsung Galaxy S7 Edge is dus zeker een fijn toestel en het is dus een slim idee om een Samsung Galaxy S7 Edge hoesje aan te schaffen, om zo de kans op schade aan dit mooie toestel te verkleinen.

Ons aanbod aan Samsung Galaxy S7 Edge hoesjes

Bij hoes.be bieden wij u een uitgebreid assortiment aan verschillende Samsung Galaxy S7 Edge hoesjes en accessoires, die het beschermen van uw Samsung Galaxy S7 Edge niet alleen makkelijk, maar ook leuk maken. Door aanschaf van Samsung Galaxy S7 Edge accessoires, kunt u nog optimaler gebruik maken van uw Samsung Galaxy S7 Edge. Zo bieden wij bijvoorbeeld verschillende powerbanks aan, dit zijn externe batterijen met een zeer grote capaciteit, zodat u uw Samsung Galaxy S7 Edge ter plekke kunt opladen. De aanschaf van een powerbank is zeker aan te raden als u een Samsung Galaxy S7 Edge gebruikt, aangezien de gebogen schermrand redelijk wat energie slurpt. Verder verkopen wij ook stylussen voor uw telefoon, waardoor het typen en/of tekenen makkelijker en sneller gaat en nog veel meer andere Samsung Galaxy S7 Edge hoesjes en accessoires.

Aanschaf van een Samsung Galaxy S7 Edge hoesje

Heeft u een van onze Samsung Galaxy S7 Edge hoesjes of accessoires gekozen, dan kunt u deze zonder veel moeite bestellen op onze website. De Samsung Galaxy S7 Edge is een schitterende telefoon en verdient dus ook een goede service. Zo maakt u bij ons gebruik van een zeer snelle levering, bestelt u uw Samsung Galaxy S7 Edge hoesje op een werkdag vóór 16:00 uur, dan krijgt u deze de volgende dag nog binnen. Heeft u vragen over de aanschaf van een Samsung Galaxy S7 Edge smartphonehoesje, dan kunt u ons gemakkelijk via e-mail bereiken.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »