iPhone X hoesjes

iPhone X hoesjes? Het grootste en voordeligste aanbod bij Hoes.be. ✓ Gratis verzending ✓ Webshop Keurmerk ✓ Snelle levering.
Lees meer

iPhone X hoesjes? Het grootste en voordeligste aanbod bij Hoes.be. ✓ Gratis verzending ✓ Webshop Keurmerk ✓ Snelle levering.

De voordelen van een goed iPhone X hoesje?

Op hoes.be bieden wij een zeer groot aanbod aan van diverse iPhone X hoesjes. Deze iPhone X hoesjes hebben andere afmetingen dan de voorgaande modellen. Zo is bij het nieuwe topmodel er gekozen voor een scherm van maar liefst 5.8 inch. Ook is het toestel volledig touchscreen aan de voorkant en zijn er geen randen meer zonder touchscreen. De iPhone x is wel een redelijk groot toestel wat betekent dat hij makkelijk kan vallen. Een hoesje iPhone x zorgt ervoor dat u een beter grip op het toestel heeft, en ook krijgt de iPhone x hierdoor een betere levensduur. Een top toestel heeft kortom een goede bescherming nodig!

Het beste bescherm middel

Uit diverse onderzoeken blijkt maar weer dat een iPhone X hoesje daadwerkelijke een toegevoegde waarde heeft. Dit hoesje is ontzettend sterk en dan ook gemaakt van de beste materialen om te zorgen voor een langere levensduur van uw iPhone. U kiest uiteraard een iPhone X hoesje uit dat goed bij u past. Door het grote aanbod op hoes.be is dit niet moeilijk. Wij raden bijvoorbeeld een Hybrid en Armor hoesje aan voor de gebruiker die regelmatig zijn iPhone laat vallen. Maar ook voor de gebruiker die continue zijn iPhone X mee heeft is dit iPhone X hoesje waarschijnlijk een goede keus. Gebruikers die graag de voorkant van de telefoon willen beschermen kunnen het beste kiezen voor een Bookcase hoesje.

Een iPhone X hoesje dat bij u past

Naast de "normale" hoesjes is er ook nog een andere categorie van hoesjes waaruit u kunt kiezen. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een bumper iPhone X hoesje. Dit bumper hoesje zit om de zijkant van de iPhone heen en zorgt ervoor dat de zijkanten goed beschermd zijn. Bij een val valt het toestel immers vaak op de zijkant of op de hoekjes. Dit hoesje zorgt ervoor dat uw smartphone een betere kans heeft om een val te overleven. Daarnaast ziet het transparant bumper hoesje er erg gaaf uit, aangezien hij net wat extra meegeeft aan uw toestel. 

De portemonnee hoes

Bijna elke Nederlander heeft dagelijks wel zijn portemonnee mee. Waarschijnlijk zit deze in uw broekzak of jaszak. De iPhone X neemt met zijn grootte al meer dan genoeg ruimte in beslag. Kies dan ook voor het iPhone X hoesje dat is gemaakt in de vorm van een bookcase. Een bookcase kan ook horizontaal staan en daarnaast levert dit hoesje een goede bescherming van je toestel. Het voordeel is dat je er verschillende pasjes in kunt doet, en ook kunt u er geld in doen. Zo is het niet meer nodig om 2 dingen te dragen, en kunt u simpelweg de bookcase meenemen. 

Onze website Hoes.be

Wanneer u een iPhone X hoesje, of ander product, voor 16:00u besteld ontvangt u dit morgen reeds in huis! Op het moment dat u toch niet tevreden bent kunt u altijd nog 30 dagen retourneren. Voor hulp bij het vinden van het juist hoesje, of voor vragen en klachten kunt u elke werkdag terecht bij de klantenservice van 9:00 - 17:00. Zij helpen u dan ook met veel plezier en compassie.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »